Veckans Nannycertifiering | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Nannycertifiering

Publicerat | februari 22, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans NannycertifieringIgår var det Nannycertifering här på kontoret, 17 nya barnvakter tillbringade kvällen med vår kundansvarig Rebecca David.

Nannycertifieringen är en av två kurser våra barnvakter får gå när de arbetar hos oss. Denna kurs hålls cirka en gång i veckan och behandlar flera viktiga aspekter som exempelvis barns utveckling, kommunikation, hur det är att arbeta för oss som företag med mera. Kursen är framtagen tillsammans med barnpsykologen Märta Lönnquist och är mycket uppskattad av våra barnvakter. Här får de inte bara kunskap om oss och vad som är viktigt när de arbetar med barn utan även tillfälle att utbyta erfarenheter med varandra. Med hjälp av Nannycertifieringen får barnvakten goda förutsättningar inför sitt arbete som barnvakt.

Vill du också arbeta som barnvakt? Klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier