Referens från en familj till Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Fina ord från en familj

Publicerat | februari 22, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Fina ord från en familj

I veckan fick kundansvarig Erik Zetterström fina ord från en familj.

Hej Erik,
Vi och Sara har kommit igång och det funkar hur bra som helst! Sara är verkligen en fantastisk tjej och hon är redan barnens favorit. Det kunde nog inte bli bättre tror jag så jag är självklart hur nöjd som helst.  Det som var bra var att få lite mer vägledning från dig angående vilken typ av person vi borde ha då vi önskade en person som vi kan ha på längre sikt; du föreslog en person i 2:an på gymnasiet som jag själv trodde kanske var lite ung (såhär i efterhand hade jag ju fel så jag är glad att jag lyssnade på dina råd/tips). Matchningen med Sara gick väldigt snabbt tyckte jag (några få dagar) – verkligen positivt då jag nog trodde att det skulle ta längre tid. Videon med Sara stämde väl överens med henne i verkligheten.  Jag tycker jag fick mer än vad jag förväntade mig – för vår familj har vi verkligen fått en klockren matchning med en hur gullig, pålitlig och snäll tjej som helst! Vill tillägga att jag verkligen känner att jag gjorde rätt beslut som valde att hitta hjälp med barnvakt via Nanny.nu då jag vet att ni gjort bakgrundskontroll av era kandidater och att de ni anlitar få utbildning i tex HLR.  Med vänlig hälsning Helene

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier