Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning hos barnfamiljer i Stockholm. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt

Publicerat | februari 19, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt


Nina studerar till sjuksköterska och utöver det jobbar hon som barnvakt hos Nannynu!

Nina har arbetat hos oss i över två år och är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Nina varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget mer 600 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag är 23 år gammal och läser till sjuksköterska samt jobbar som undersköterska på Astrid Lindgrens barnsjukhus vid sidan av jobbet som barnvakt. Barn känns som ett genomgående tema i mitt liv (vill senare bli barnsjuksköterska), det roliga med att både umgås och jobba med barn är den otroliga variationen! Barn lever i nuet och det är alltid  en blandning av känslor. Ett pass kan bestå av ett hopkok av mys, skratt, tårar, arga ord, vägran, bestörtning, leenden, kramar – ja allt! Att ta hand om barn (vare sig det är i sjukhusvård,  omvårdnad eller mer privat) är en utmaning, en givande utmaning på så otroligt många olika plan; samtidigt som barnen har det roligt så utvecklas man själv (inte minst i problemlösning).

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Nannynu! är ett litet och personligt företag. Det som är så roligt med att ha Nannynu! som förmedlare är just det lilla och personliga. Nannynu! har en egen nisch, och månar om både barnvakt och familj. Det är ständiga uppföljningar med båda parter, under mina år hos Nannynu! har jag alltid känt att Nannynu! månar om både familj och barnvakt – det har alltid varit trivsamt, nöjsamt och kvalitet!

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt bästa tips till andra barnvakter är att alltid ha en öppen kommunikation. Om det är något som är si så där med familjen och/eller Nannynu! så meddela det. Likväl som när något fungerar extra bra, var öppen med det också. Det vinner alla på i längden.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier