Vaggvisor för små barn | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Vaggvisor för de allra yngsta

Publicerat | februari 15, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Vaggvisor för de allra yngsta

VAGGVISOR

 • Videung

(Text: Alice Tegnér och Zacharias Topelius) Sov, du lilla videung, än så är det vinter än så sova björk och ljung, ros och hyacinter än så är det långt till vår, innan rönn i blomma står sov du lilla vide, än så är det vinter. Solskensöga ser på dig, solskensfamn dig vaggar snart blir grönt på skogens stig, och var blomma flaggar än en liten solskensbön, vide liten blir så grön solskensöga ser dig, solskensfamn dig vaggar.

 • Nu i ro

(Text: Johannes Brahms)) Nu i ro slumra in lilla älsklingen min ned i kudden dig göm vid din rosiga dröm tills du väcks lilla vän nästa morgon igen tills du väcks lilla vän nästa morgon igen. Samma melodi som de sjunger för Skrållan i Saltkråkan

 • Trollmors vaggvisa

(Text Margit Holmberg) När trollmor har lagt sina elva små troll och bundit dom fast i svansen då sjunger hon sakta för elva små troll de vackraste ord hon känner ho aj aj aj aj buff ho aj aj aj aj buff ho aj aj aj aj buff buff

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier