Nannynu! tipsar barnvakter om sånger med rörelser | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Sjung med rörelser

Publicerat | februari 15, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Sjung med rörelser

VISOR MED RÖRELSER

 

 • Huvud axlar knä och tå

(Text: Trad.) Huvud, axlar, knä och tå knä och tå huvud, axlar knä och tå knä och tå öga, öra kinden klappen får huvud, axlar knä och tå knä och tå.

 • En liten båt

(Text: Lennart Hellsing) En liten båt blir ofta våt om magen när det stänker en liten båt blir ofta våt om magen när det stänker jag undrar vad den tänker. Den tänker att i böljan blå, där simmar små, små fiskar den tänker att i böljan blå, där simmar små, små fiskar jag undrar vad de viskar. De viskar att det finns en skatt, långt ned på havets botten de viskar att det finns en skatt, långt ned på havets botten jag undrar vem som fått den. Jo, det var jag när jag fick dig, för du var den där skatten! Jo, det var jag när jag fick dig, för du var den där skatten och jag blev glad som katten!

 • I ett hus

(Text: Trad.) I ett hus vid skogens slut, liten tomte tittar ut. Haren skuttar fram så fort, klappar på dess port. Hjälp ack hjälp ack hjälp du mig annars skjuter jägarn mig. Kom och kom i stugan in, räck mig handen din.

 • Jag hamrar och spikar

(Text: Trad.) Jag hamrar och spikar, jag bygger en bil jag sågar och gnider och drar med min fil jag målar och målar med tjockt och med tunt sen startar jag motorn och bilen kör runt tut tut!

 • En kulen natt

(Text: Mora Träsk) En kulen natt-natt-natt, min båt jag styrde på havets vågade-vågade-våg, så skummet yrde och vart jag sågade-sågade-såg på havets vågade-vågade-våg långt ner i djupete-pete-pete-pet en fisk jag såg och det var du! styrde: fatta en låtsas-ratt och styr våg: cosinus rörelse såg: spana av djup: peka nedåt du: peka på någon.

 • Imse vimse spindel

(Text: Trad.) Imse vimse spindel klättra upp för trån ned faller regent, spola spindeln bort upp stiger solen, torka bort allt regn imse vimse spindel, klättra upp igen. Imse vimse spindel, slog sig uppå tån ringde han till doktorn på sin telefon men doktorn var ej hemma, han fiska med en vän så stackars imse vimse, fick ringa klockan fem.

 • Lilla snigel

(Text: Trad.) Lilla snigel akta dig akta dig, akta dig lilla snigel akta dig, annars tar jag DIG!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier