Rim och ramsor hos Nannynu! Barnvakt i Stockholm | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Lek med barnen

Publicerat | februari 15, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Lek med barnen

RIM OCH RAMSOR

 • Tummetott

Tummetott Slickepott Långeman Gullebrand och lilla lilla Vickevire Ta i och skaka lite i varje finger från tummen, pekfingret etcTummetott trillar ner I vattnet
Tummetott trillar ner i vattnet. Slickepott drog upp honom Långeman bar hem honom. Gullebrand stoppar honom i säng, och lille Vickevire gav honom en godnattpuss. Visa fingrarna ett efter ettJag vill ha mat
Jag vill ha mat -sa Tummetott Var ska vi ta´t? -sa Slickepott I mammas skafferi -sa Långeman Vi törs inte -sa Gullebrand För då springer lilla Vickevire och skvallrar! Visa fingrarna ett efter ett

 • Ramsa om ben

8 ben har spindelmor 6 har mamma myra Kossan går på klöveräng, hon har bara 4 Lilla Hilda har bara två, men hon springer fort ändå! Beskrivning: Byt ut ”Hilda” mot barnets namn.

 • Nyckelpigan

En nyckelpiga jag har i handen så klättrar den uppför armen sen flyger den sin kos kanske sätter den sig på din nos.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier