Nannynu! rekryterar på Stockholms Universitet | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Stockholms Universitet

Publicerat | februari 14, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Stockholms Universitet

Nannynu! rekryterar på Stockholms Universitet

Nannynu! söker ständigt nya barnvakter till våra barnfamiljer och förra veckan kunde ni hitta vår Malin Lundblad, rekryteringsansvarig tillsammans med vår assistent Anna Lincoln på jakt efter nya erfarna barnvakter.

Dagen var mycket lyckad med många härliga möten med studenter på Stockholms Universitet! På dessa rekryteringsdagar får vi ofta frågor om hur det är att vara barnvakt, vilka familjer man jobbar hos och hur ofta man behöver arbeta som barnvakt. Allt detta väljer barnvakten själv! Våra barnvakter kan själv välja hur många gånger i veckan de vill hjälpa en familj, vi matchar självklart ihop barnvakter med familjer som bor nära varandra och hos Nannynu! får du som barnvakt två olika utbildningar, både vår egen Nannycertifiering och en hjärt – och lungräddningskurs.

Vill du också arbeta som barnvakt? Ansök här
 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier