Utbildning hos Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Utbildning hos Nannynu!

Publicerat | februari 11, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Utbildning hos Nannynu!

Nannynu! erbjuder två kurser till alla barnvakter

Det är viktigt att våra barnvakter erbjuder den säkerhet och trygghet som Nannynu! står för. Därför har vi två kurser som alla barnvakter får ta del av när de blir anställda hos oss.

Nannycertifieringen – Vi certifierar våra barnvakter innan de kommer ut på uppdrag
I samråd med Märta Lönnquist, legitimerad psykolog och med drygt 20 års erfarenhet inom barn- och ungdomspsykologin, har vi på Nannynu! utvecklat en egen utbildning för våra barnvakter, Nannycertifieringen. Den berör de viktigaste områdena inom barnpassning, såsom barns utvecklingsstadium, kommunikation, olika situationer och dilemman man kan hamna i som barnvakt samt olika tips och tricks som de kan ha användning av. För att aktivera barnvakterna under utbildningen och underlätta lärandet arbetar vi med varierande undervisningsmetoder, såsom exempelvis föreläsning, ljudband och gruppdiskussioner. Vi avslutar utbildningen med ett test för att säkerställa att deltagarna tagit till sig kunskaperna på ett tillfredsställande sätt.

HLR – Om olycka sker
Det är en aktiv kurs hlr-kurs där våra barnvakter får öva på inblåsningar, kompressioner och stabilt sidoläge. Olyckor som är vanliga bland barn är klämskador, fallskador, benbrott kvävning (luftvägsstopp) och förgiftningar, att jobba som barnvakt innebär ett stort ansvar och det är vissa saker barnvakten bör tänka på för att förebygga dessa och de får även lära sig hur de ska agera om olyckan ändå är framme.

Läs mer om Nannycertifieringen hos Nannynu!
Läs mer om hjärt – och lungräddning hos Nannynu!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier