Veckans stjärnbarnvakt | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt

Publicerat | februari 8, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt


Maria studerar till sjuksköterska och utöver det jobbar hon som barnvakt hos Nannynu!

Maria är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Maria varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget mer 600 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Det är väldigt varierande och barn i sig är otroliga energiklippor som sprider mycket värme och glädje! Barn är så spontana och påhittiga så man har aldrig en tråkig stund och att få arbeta så självständigt gör att man utvecklas som person. Man får chans att både använda tidigare erfarenheter men man får även mycket kunskaper på vägen. Jag har alltid varit väldigt barnkär och trivts i deras närvaro med mycket bus och lek. Det allra bästa är att regniga dagar kan bli alldeles strålande när man möts av en varm liten kram på dagisgården.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Man blir alltid tagen seriöst och ingen fråga är någonsin dum. Dessutom är Nannynu!’s utbildningar i anslutning till avslutad rekryteringsprocess väldigt bra. Dessa känner jag att man har en stor trygghet av ute i arbetet, något som uppskattas mycket från min sida. En stor trygghet är även att jag alltid vet att någon finns tillgänglig på kontoret, om min egen kontaktperson är frånvarande, om det skulle vara något jag behöver hjälp med, även vid storhelger och röda dagar. En stor fördel! Jag har chans att utvecklas hos Nannynu! genom självständighet och ansvarstagande. Nannycertifieringen är även ett stort plus vid arbetssökande utanför Nannynu!

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Att läsa av barnens behov och intressen utifrån personlighet och ålder och planera dagarna i förhand så gott man kan, kanske kan man hitta på något särskilt roligt en viss dag. Men självklart också att ta ansvar både vid arbetspassen men även utanför, som t ex att ha en snabb och bra återkoppling med familjen. Tänk på att barn läser av dig väldigt lätt och att man vid mindre bra dagar inte ska skapa någon oro hos barnen. Men framför allt – ha roligt! Det är därför vi valt detta arbete, för vårt brinnande intresse för barn och deras välmående.  Det är viktigt att både du och barnen trivs, det är det som skapar en god relation.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här

Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier