Ottos barnmat - ny samarbetspartner | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! samarbetar med Ottos barnmat

Publicerat | februari 5, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! samarbetar med Ottos barnmat

Ottos barnmat är ekologisk


OTTOs Barnmat är ett nystartat svenskt barnmatsföretag som producerar färsk, ekologisk och hälsosam barnmat för små hungriga barn som växer så det knakar.
Från mitten av februari lanserar OTTO sin första produkt i Stockholm med närförorter; OTTOs färska, ekologiska och drickfärdiga välling. Den levereras direkt hem till dörren i egna biogasdrivna kylbilar. I nästa steg lanseras färska mellanmål och maträtter. Alla produkter utvecklas tillsammans med kunderna.

OTTO välling är ekologisk, givetvis utan tillsatser och konserveringsmedel. Tillagningen är skonsam och görs på gammeldags mjölk som inte homogeniserats. Mjölken kommer från utvalda ekologiska gårdar i trakten kring Falköping medan havren odlats ekologiskt på närliggande Varaslätten i Västergötland.

Ambitionen är att erbjuda hälsosammare barnmat, och en smak- och färskhetsupplevelse utöver det vanliga. Läs mer på www.otto.se

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier