Nannynu! samarbetar med Middagsfrid | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! samarbetar med Middagsfrid

Publicerat | februari 4, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! samarbetar med Middagsfrid

Nannynu! har som största barnvaktsföretag äran att samarbeta med Middagsfrid. Vi kommer tillsammans kunna hjälpa Sveriges barnfamiljer till en smidigare tillvaro. Vi hämtar barnen från dagis, Middagsfrid levererar Barnkassen och våra fantastiska barnvakter lagar middagen med råvaror från grunden. Nannynu! har naturligtvis hört efter med våra barnvakter och de är väldigt intresserade av matlagning och tycker det är viktigt att engagera barnen i matlagningen. Win-win för alla!

Vill du ha hjälp med barnen och samtidigt beställa Middagsfrids Barnkasse? Kontakta oss för mer information info@nanny.nu eller 0855114942.

Besök gärna Middagsfrid www.middagsfrid.se och läs om deras Barnkasse.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier