Nannynu! mentor åt Eventhjältarna som skapar extrajob åt ungdomar | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Eventhjältarna stödjer kampen mot ungdomsarbetslöshet

Publicerat | februari 1, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Eventhjältarna stödjer kampen mot ungdomsarbetslöshet

Vår grundare Jeanette Holm är mentor åt Stephanie Matti som blir omskriven i nätskriften Entreprenör, Stepahnie driver företaget tillsammans med Karolina Thyman och Magdalena Fischerström. Alla 19 år gamla. Företaget startade som ett projektarbete under gymnasiet och har nu fortsatt framåt i rasande fart, de har som vision att göra ett kraftigt avtryck i kampen mot ungdomsarbetslösheten. Stephanie är VD för företaget och de har idag 20 anställda och omsätter en halv miljon kronor redan nu.

”Vi anställer uteslutande unga, det är vårt sätt att bekämpa ungdomsarbetslösheten”, säger Stephanie Matti, vd för Eventhjältarna.

Läs hela artikeln här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier