Nannynu! och Jeanette Holm på Beautiful Business Award | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Beautiful Business Award 2013

Publicerat | januari 30, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Beautiful Business Award 2013

Grundare och VD av Nannynu! Jeanette Holm vann förra årets pris för Årets Företagsutvecklare och vi är såklart jättestolta över detta!

Igår var det dags igen för Beautiful Business Award som är en nationell tävling som lyfter fram företagarkvinnor som förebilder. Årets Företagsutvecklare 2013 blev Anna-Clara Blixt Modin som driver StagePool.

Med passion och medkänsla tar företaget ansvar och vill göra skillnad. Affärskonceptet bygger på förtroende och enkelhet, där företaget tillgodoser ett stort behov i en tuff bransch. Genom sina tjänster hjälper de sina kunder att göra verklighet av sina drömmar.

Vi säger stort grattis från Nannynu!

Titta på galan igår, Jeanette Holm är 53:35 min in i inslaget och berättar om sin dag som entreprenör och grundare av Nannynu!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier