Barnvakter om Nannynu! i Stockholm | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Sagt om Nannynu! från barnvakter hösten 2012

Publicerat | januari 25, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Sagt om Nannynu! från barnvakter hösten 2012

Vi har samlat ihop de kommentarer och ord vi har fått om oss under hösten 2012.
Läs om dem här.

Jag trivs verkligen jättebra!! Det känns alltid bra att komma dit, och tråkigt att gå därifrån.
Jessica är alltid ute i god tid om något behöver ändras och hon är förstående om jag behöver ändra någon dag/tid vilket känns jätteskönt!
Kunde nog inte hamnat hos en bättre familj! Här känns det som att jag kommer bli kvar länge. Trevlig helg! Therese

Jag att alla är supergulliga, jag känner mig uppskattad och barnen är snälla med mig. Det är kul att komma till familjen varje vecka. Hälsningar från Malin

Jag tycker alla som arbetar på Nannynu! har gjort ett strålande jobb! Jag är jättenöjd med att få jobba hos er! Det gick bara en dag från att jag skickade in min ansökan till att ni hörde av er till mig. Och väldigt fort att passa in mig hos en familj. Det går jättebra för mig hos familjen och jag tycker ni bara ska fortsätta som ni på Nannynu! gör! Linny, barnvakt hos Nannynu!

Tack för en trevlig intervju! Ni är jätteduktiga, ställer bra frågor, är väldigt trevliga och snälla. Man känner dig bekväm när man pratar med er vilket jag tycker är bra. God Jul och Gott Nytt År. Med vänlig hälsning, Patricia

Allt var hanterat väldigt bra hos Nannynu! och företaget gav ett seriöst intryck direkt. Jag tycker det var bra att ni hade skrivit på er hemsida om hur en intervju kunde se ut och vad som var bra att förbereda sig på, då visste man vad som krävdes. Intervjun kändes både seriös och bra för mig. Hälsningar Miranda

Jag tycker själv att hela processen funkade hur bra som helst, allting var så professionellt. Dessutom gjorde atmosfären på kontoret att man blev mindre nervös innan intervjun och kunde visa sin bästa. Mvh, Agnes

Jag tyckte att intervjuerna var jättebra. Det kändes avslappnat men samtidigt väldigt proffsigt! Det kändes skönt att du antecknade på datorn under intervjun. Allt hos er var riktigt bra!/Elin B

Jag tycker att ansökan till att få jobba hos er var mycket lätt och jag tycker det var skönt att få ett snabbt svar då man som arbetssökande är i behov av att få jobba så fort som möjligt. Jag är även mycket nöjd med intervju delen, det var lättsamt och jag fick möjligheten att verkligen berätta om mig själv. I övrigt kan jag bara säga att det har varit en positiv process för mig. Tack! Med vänlig hälsning /Vida

Jag trivs jättebra med ”mina” jättegulliga pojkar och det ska bli roligt när vi lär känna varandra lite bättre. Jag tycker ni på Nannynu! är väldigt proffsiga och pålitliga arbetsgivare och samtidigt så trevliga! Hörs snart igen!  Vänlig hälsning Alice

Jag trivs verkligen hos er! Jag trivs hos familjen och känner mig väldigt bekväm. Dem är jättetrevliga och vi kommer bra överens. När jag hämtar flickan på dagis så kommer hon springandes mot mig och är överlycklig, vilket är jättekul!  Med vänlig hälsning, Nathalie 

Det går jättebra med min familj! De har nu en bebis också, på 4 månader. Det är något nytt för mig men det går bra. Föräldrarna är väldigt pedagogiska och förstående och låter mig läras att ta hand om minstingen, jätteroligt och mysigt. Från barnvakt.

Jag trivs otroligt bra hos familjen och tycker att allting fungerar bra. Kommunikationen mellan mig och familjen fungerar bra och både föräldrarna och barnen visar verkligen hur mycket dom uppskattar mig, vilket är mycket roligt. Med vänlig hälsning Linnéa

Tack för det fina intyget! Jag kommer sakna att jobba hos er! Välgångsönskningar Carolina

Jag tänkte tacka för tiden på Nannynu, verkligen världens bästa jobb, jag har verkligen trivts jättebra och vill verkligen jobba igen om jag börjar plugga i Stockholm senare. Ni har verkligen vart ett jättebra stöd och jag har verkligen älskat att jobbat för er! Så tack!/Rebecca

Stort TACK för dessa år! Jag är så nöjd med er som arbetsgivare och jag har trivts jättebra med min familj som jag blev tilldelad! Stort tack till er som har varit så hjälpsamma när jag har behövt hjälp! Jag kommer absolut fortsätta att tipsa om er till mina vänner./Caroline

Måste upprepa att jag trivs så himla bra hos er på Nannynu! Ni finns alltid till hands om man har en fråga och är det något så ordnar ni det senast nästa arbetsdag. Det är verkligen härligt att arbeta för ett företag som bryr sig om sina anställda!/Caroline E

Allt går jättebra hos familjen och jag trivs som fisken i vattnet hos dem. Ser fram emot varje tisdag då jag ska hämta barnen. Familjen har blivit mer som vänner än ett jobb. Är så glad för att jag har hittat ”rätt”. Med vänlig hälsning Sara

Det går jättebra med familjen. Pojkarna är fantastiska och det är inga problem alls då jag är där. Kommer bra överens med föräldrarna också och vi bestämmer tillsammans vecka för vecka vilka dagar jag jobbar. När jag är med pojkarna så bygger vi för det mesta lego bilar, vilket de verkligen älskar! Pysslar även en hel del och vi ritar, målar och degar med play doh osv. Tycker det är jättekul att vara där och trivs hur bra som helst. Med vänlig hälsning Ellen

Jag tycker att det går jättebra med familjen. Det är riktigt roligt. Jag får lagom mycket jobb så det känns också bra. /Barnvakt på Nannynu!

Ni är jättebra! Något som jag tyckte var bra med er var att man blev kontaktad så snabbt efter att skickat in en ansökan via nätet. För mig tog det endast en dag. Dessutom så var personalen trevliga på både telefon och i verkliget.  Jag tycker också att företaget gör mycket för oss ”anställda” när det gäller att matcha familjer osv. /Barnvakt från Nannynu!

Jag kände att rekryteringsprocessen var jättebra eftersom att ni är så bra på att höra av er och svarar snabbt vilket gör hela processen roligare. Ni framstår som seriösa och professionella. Sen är ju personalen så himla trevliga, det kan ju aldrig gå fel. Hälsning Marion

Som feedback på hela rekryteringsprocessen förtjänar ni högsta betyg! Genuint, seriöst, trevligt och tryggt! Från första stund behandlas man som en potentiell tillgång till företaget och jag kände mig direkt varmt välkommen till Nannynu! Med vänlig hälsning, barnvakt hos er.

Tack detsamma för de här månaderna som jag har jobbat för er! Är så nöjd och glad över det här jobbet, roligare jobb får man leta efter. Det ska bli så roligt att fortsätta med det till våren också. Tack för all hjälp jag har fått från dig, du är verkligen en superbra kontaktperson!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier