Sagt om Nannynu! hösten 2012 | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Referenser från våra härliga kunder hösten 2012

Publicerat | januari 25, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Referenser från våra härliga kunder hösten 2012

Här kan du läsa om vad våra kunder har sagt om oss under hösten 2012.
Tack för era ord!

Vi är så himla nöjda med Ida! Vi har tänkt adoptera henne . Skämt åsido så går det jättebra och barnen älskar henne! /Magnus

Vi litar på Therese till 100 procent. Hon utmärker sig som en väldigt mogen och ansvarstagande tjej.  Hon har aldrig kommit sent, avbokat eller uteblivit. Hon är verkligen flexibel när vi vill ändra/lägga till tider. När Therese började hos oss förmedlade jag till henne att jag tycker säkerheten är det allra viktigaste. Hon har anammat det och jag känner mig väldigt trygg med att lämna vår dotter med henne. Kund hos Nannynu!

Jag tycker nog att mötet med Nannynu! har som helhet varit mycket proffsigare än vad jag förväntat mig. Informationen har varit väldigt tydlig på alla sätt och det gör att man känner sig trygg. Hälsningar Victoria

Vi är jätte nöjda med Camilla. Hanna och hon har fått en fin relation de leker, pysslar och myser. Hanna pratar mycket om ”Millan” och är glad när hon hämtar på dagis.  Camilla är också väldigt flexibel och lätt att jobba med – vi uppskattar henne mycket!! Vänligen, Lina

Karin är över förväntan kreativ och busig. Till exempel har hon med stor inlevelse visat våra barn hur man låtsas ramlar när man först är snurrig eller svimfärdig. Hon har dessutom tagit med sig papper med ifyllnadsteckningar med prinsessor och annat spännande till vår yngsta dotter. Hon är toppen! Hälsningar Björn

Det har fungerat jättebra med Venus. Hon är ansvarsfull och tar initiativ och är väldigt uppfinningsrik med barnen. Häromdagen överraskade hon och barnen oss med pepparkaksbak. Helt fantastiskt! Venus är en toppenbra barnvakt. Hon tar initiativ och våra barn har verkligen tagit henne till sina hjärtan (och det har vi med ) Hälsningar Annika

Liva är super! Hon är glad, varm och leker med barnen så att de är glada och nöjda och somnar i tid. Dessutom har hon städat i köket när vi kommer hem. Har inga klagomål alls! Med vänlig hälsning Anna 

Allt går bra med Malin och hon och barnen har verkligen funnit varandra. Jag är imponerad att ni hittade någon med så kort varsel. Det är också väldigt kul och bra med filmsnutten som presentation. Från Helena

Det har funkat så bra! Tack vår barnvakt Edith!! Utan henne skulle vi vara mer stressade och trötta! Hoppas att hon känner att det funkar med studierna och är det någon vecka det inte går för att hon behöver plugga så säg till. Vänlig hälsning, Karin

Vi tycker att det har fungerat precis som förväntat. Vi fick en bra barnvakt på kort tid som vi känner oss trygga med. Kommunikationen med Nannynu! har också fungerat utmärkt. Med vänlig hälsning Daniel

Det går fortfarande jättebra med Anna. Hon följer de önskemål vi har och vi hoppas att hon känner att vi tycker om henne. Hon är också flexibel då det blir lite förändringar i sjukdomstider. Vi hoppas att hon vill fortsätta hos oss för vi känner oss trygga med att hon passar tider, låter barnen vara ute mycket och ger dem mat och mellanmål på de tider vi satt upp. Jättebra! Från kund hos Nannynu!

Det funkar jättebra med Ren-Marie och vi är supernöjda. Vi hoppas att hon stannar kvar hos oss. Vänligen, Elisabeth

Barnpassningen fungerar jättebra! Barnen är glada och de tycker att Filippa är ”så snäll”. De hittar på roliga saker tillsammans, och allt verkar gå som på räls. Vi är väldigt nöjda! Hälsningar Malin

Vi är supernöjda med Josefin! Hon har hunnit vara här några gånger och det har fungerat jättebra, det känns tryggt och skönt. Hon är en toppentjej verkligen. Barnen gillar henne och hon har haft sin första trebarnsnattning och det helt ”utan anmärkning” – hon är guld värd. 

Jag är imponerad utav henne! Hälsningar Rebecca

Jättemogen, ordningssam, pålitlig och duktig för sin ålder! Lagar pannkakor, pepparkakor och pysslar och leker! Klar, snabb kommunikation. Vi gillar SMS båda två och det funkar toppen! Jag tror det är Annas bild vid ordet ”glad/positiv” i ordboken. En klippa – och gott föredöme för mina tjejer! Vänligen, Anna

Vårt intryck av Tomas är att han är väldigt ansvarsfull och vi känner att vi kan lita på honom. Han kommer i tid, har aldrig behövt avboka hittills. Han är väldigt ordentlig och tar alltid hem meddelanden från dagis. Jag tycker kommunikationen fungerar väldigt bra. Han är själv ”på hugget” och frågar om det är något han bör känna till innan han ska hämta, om jag inte redan hunnit höra av mig. De leker mycket bra, de leker häxa, bygger lego och pärlplattor. Toppenkille! Hälsningar från kund hos Nannynu!

Alida är jätte duktig och vi är väldigt, väldigt nöjda med henne. Jag ville att någon skulle komma och hjälpa mig/avlasta och det gör hon jätte bra. Jag tycker om att Alida vågar säga åt pojkarna även fast jag står tre meter bort. Hon har bra värderingar och är tydlig med gränser. Alida är den perfekta barnflickan =) Hälsningar kund hos Nannynu!

Vi vill ge vår barnvakt tio poäng! Hon är glad, positiv, inspirerande, hittar på saker med barnen. De gillar henne jättemycket och det gör vi också! /Mvh Åsa

Vi kan verkligen inte tänka oss en bättre barnvakt än Josefine. Vänligen, Jenny

Hon är superbra på att leka. Det är en fest för våra barn när hon kommer! Hälsningar Catarina

Vi vill jättegärna fortsätta vårt samarbete med Fanny och är nöjda med Nannynu! som företag också. Tycker att företaget är proffsigt och förtroendeingivande. Det känns jättebra. Från Isabella

Vi är jättenöjda med er! De lyssnar ofta på musik och de går alltid ut på promenad. Bebisarna har också lärt sig säga ”tacktack” efter att Natalie lärt dem. Hälsningar Jeanette


Ida är fantastiskt bra på alla punkter. Vi är otroligt glada över att ha henne som barnvakt och både vi föräldrar och barnen fullkomligen älskar henne. Hälsningar, Filippa

Vi har nu tagit del av Johannas tjänster vid 2 tillfällen och det har fungerat jättebra. Ni var snabba och proffsiga när det gällde matchningen. Superbra att få en liten video att kolla på. Tack! Kund hos Nannynu!

Josefin är mycket pålitlig. Kommer alltid precis i tid och om hon skulle bli minsta lilla försenad så informerar hon om det innan hon kommer. Hon har aldrig avbokat och vi känner att vi kan lita på henne och känna oss trygga med att hon tar hand om barnen på ett bra och ordentligt sätt. Barnen älskar när hon är här och som förälder är det guld värt! Kund hos Nannynu!

Isabelle är förvånansvärt mogen och ansvarsfull och kommunicerar allt som vi vill veta. Hon är snabb på att återkomma vid förfrågningar etc och sträcker sig lite extra för att kunna ställa upp. Toppen! Kund hos Nannynu!

Saga är helt underbar! Barnen älskar henne och vi känner oss trygga med henne. Hon tar initiativ, lagar mat, bakar och underhåller barnen precis som vi vill. Kund hos Nannynu!

Det funkar mycket bra med Maria! Hon är helt underbar och ungarna fullkomligt älskar henne. De gråter inte när vi går, utan tvärtom, hon hinner inte mer än innanför dörren innan barnen kastar ut oss . Även minstingen som annars är lite reserverad. Tack! Kund hos Nannynu!

Therese får bästa möjliga omdöme från mig. Hon är trevlig, lyhörd, lugn och ambitiös. Det finns mer eller mindre mogna och ansvarstagande 20-åringar men Therese är definitivt en person som utmärker sig väldigt positivt i det avseendet. Det kunde inte ha blivit bättre i vårt fall. Det känns tryggt att lämna min dotter med henne – och min dotter blir jätteglad när hon kommer.  Jessica

Vi är jättenöjda med Josefine och så nöjda med Nannynu! att jag rekommenderade en väninna som har barnflicka privat att låta henne bli anställd av er./Sophie

Man kan lita på Therese, hon har koll. Hon kommer ihåg allt vi tidigare gått igenom, man behöver aldrig säga något två gånger. Hon kommer alltid i tid och jag känner mig mycket trygg med att hon kan ta hand om Alice. Hon tänker definitivt på säkerheten för Alice. Från Magnus

Vita är alltid på gott humör! Fixar allt vi ber om, är ärlig och mycket lätt att ha att göra med! Hon är en dröm! /Mimmi

Barnen är super nöjda – då är vi nöjda. Alicia är guld värd och vi kunde inte vara mer nöjda. Ni har skött allt med bravur och vi har inga andra önskemål. Med vänlig hälsning Cecilia

Nadia och Nannynu! får högsta betyg av mig på alla frågor. Nadia är toppen. Pålitlig och mysig med barnen! Med vänlig hälsning Sofia

Hej! Vi upplever kontakten med er som superproffsigt och tydligt. Jag upplever att ni ställde rätt frågor och förstod vårt behov. Jag upplever att ni överlevererade mot min förväntan i form av återspel och servicenivå –  å andra sidan är detta vad som gör att jag rekommenderar er vidare. Med vänlig hälsning Johan

Jag tycker att det var väldigt smidigt att ta kontakt med er, fick snabb återkoppling och tydlig information redan vid första samtalet.

Jag fick mer än jag förväntade mig. Ni är väldigt professionella och det inger mycket trygghet. Allt har varit perfekt. Kund hos Nannynu!

Allt funkar utmärkt med Antonia; vi är mycket nöjda. Hon hämtar pojkarna en gång i veckan och sköter då bland annat läxläsningen i hop med Linus . Han vill mycket hellre göra läxorna med henne än med oss. Hon är bra på att ta initiativ ihop med barnen; före jul bakade de t ex pepparkakshus. Barnen är helt trygga med henne och ser alltid fram emot hennes besök. Antonia är pålitlig, punktlig och glad och vi känner oss trygga då hon passar barnen. Vi har helt enkelt inget att anmärka på och jag tycker att kommunikationen oss emellan fungerar bra. – Anna och mamma till två barn.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier