Nöjd anställd hos Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Mail från en barnvakt

Publicerat | januari 25, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Mail från en barnvakt

Vår Robert Bällstav fick detta mail idag, det bara måste vi lägga upp. Vi uppskattar verkligen våra fantastiska barnvakter som delar med sig av sina tankar!

Hej!

Ville bara säga att allting går så bra med min familj! Är inne på andra veckan med dem nu och det känns som vi matchar så bra! Börjar med andra familjen nästa vecka! Jag älskar att jobba för Nannynu! Det känns mycket mer seriöst än innan jag jobbade som barnvakt utan Nannynu! Ni får gärna höra av dig om det finns något helg eller kvällsuppdrag. Jag tycker att det är så kul att jobba, skulle kunna jobba ännu mer =)

Hälsningar från en supernöjd barnvakt

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier