Läs om vår barnvakt Madelene som kombinerar skola, jobb och sport | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Läs om vår barnvakt Madelene som kombinerar skola, jobb och sport

Publicerat | januari 24, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Läs om vår barnvakt Madelene som kombinerar skola, jobb och sport

Spela rugby med Attila RG

Vi på Nannynu! tycker det är roligt när våra barnvakter delar med sig av sig själva och det har vår barnvakt Madelene Sundström gjort, hon är en riktig sporttjej. Madelene har jobbat som barnvakt sedan 2009 och hon är ett bra exempel på hur skola, sport och jobb går att kombinera.

Madelene spelar nämligen Rugby, att jobba som barnvakt och spela Rugby som är väldigt tuff sport kan tänkas vara olika saker men i båda aktiviteterna krävs ett lugn för att kunna hantera alla situationer – precis vad som krävs för att arbeta med barn!

Attila RG
Madelene spelar i ett lag som heter Attila RG, föreningen startades 1949 och har idag vuxit till att ha dam- och herrseniorer och ungdomslag från sex år och uppåt. Rugbyn ger möjligheter för personlig utveckling och att ta ansvar redan som väldigt ung, sporten i Sverige är liten och alla individer är viktiga och behöver hjälpas åt i klubben. Rugby som sport bygger på lagarbete, samarbete och respekt för andra idrottare. Det är tack vare rugbyns intensivt fysiska och atletiska egenskaper som ett så starkt kamratskap existerar före och efter matcher. Madelenes klubb Attila RG använder sig utav de tre ledorden ansvar, respekt, gemenskap vilka genomsyrar hela klubben. Rent spel och ärlighet är en förutsättning för tävlande på lika villkor. Det innebär god etik och moral, att verka mot fusk, doping, mot mobbning, trakasserier och våld såväl på som utanför idrottsarenan.

Hur gör hon för att hinna med allt?
Planering! Madelene planerar minst 1 månad framåt och då fungerar det. Och saker man tycker är kul ger energi så därför känns det inte så jobbigt!

Skulle du vilja börja spela Rugby och vara en del av gemenskapen i Attila RG?
Attila RG är en personlig klubb med en styrelse som arbetar aktivt nära klubbens medlemmar. För att få vara med i deras gemenskap, kontakta styrelsen eller någon av följande. Läs mer här www.attilarugby.com

Styrelsen
styrelsen@attilarugby.com

Madelene Sundström
madde_101@hotmail.com

Huvudtränare spelare över 16 år
Nigel Matthews 070-789 14 99 cottage@glocalnet.net

Huvudtränare för barn och ungdomar under 15 år
Thobias Sorri 0704275478 sorri_ts@hotmail.com


 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier