Nannynu! anställer barnvakt | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nytt tillskott på kontoret

Publicerat | januari 24, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Nytt tillskott på kontoret

Anna assistent

Vi gillar att anställa unga! Vi har nu anställt Anna Lincoln som assistent, hon har tidigare arbetat hos oss som barnvakt och nu hjälper hon oss på kontoret under vår mest hektiska period. Anna har visat sig vara en riktig klippa och vi är jätteglada att ha henne hos oss! Vi ger henne ordet nedan.Hej, Anna Lincoln heter jag, jag är en 20 årig handbollstjej från Märsta. Jag tog studenten 2011 efter tre år på elitidrottslinjen med inriktning på samhäll, på Arlandagymnasiet.  Efter studenten började jag jobba som servitris på en golfrestaurang och har varvat det med nattjobb på en biluthyrningsfira på Arlanda. Våren 2012 gjorde jag min livs resa med två kompisar till Los Angeles, Nya Zeeland, Australien och Bali. På fritiden spelar jag handboll men är också inne på mitt femte år som tränare för ett lag, annars umgås jag med kompisar och älskar att mysa ner mig i soffan framför en bra film. Nu i januari fick jag chansen att börja här på Nannynu! och ingen är gladare än jag. Här trivs jag som fisken i vattnet tillsammans med härliga kollegor och alla härliga barnvakter. Det var lite kort om mig, hoppas vi ses!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier