Nannynu! hjälper familjer med barnpassning och barnvakt | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Artikel om Nannynu! på Media Update

Publicerat | januari 23, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Artikel om Nannynu! på Media Update

Så fick familjen vardagen att gå ihop

Med två små barn och varsitt heltidsjobb var det svårt för familjen Saxne att få tiden att räcka till.
Via Nannynu! kom de i kontakt med barnvakten Sara.
– Hon förenklar verkligen livet för oss och barnen älskar henne, säger Matilda Saxne.

Dagishämtning och barnpassning två kvällar i veckan. Det kan låta lite, men för Matilda och Johan Saxne har det gjort stor skillnad. Tillsammans har de Alfred, 5, och Stina, 3, och som inflyttade stockholmare har de varken haft föräldrar eller syskon i närheten som kunnat ställa upp när det har behövts.
– Eftersom vi båda jobbar heltid blev det mycket pusslande med lämningar och hämtningar, så det kunde bli många sena dagar på dagis, säger Matilda.

Hittade rätt direkt
För att underlätta vardagsstressen och minska barnens timmar på dagis bestämde sig Matilda och Johan för att ta hjälp av en barnvakt. Paret hörde av sig till Nannynu!
– De mejlade över en videopresentation på en tjej som heter Sara, som de trodde skulle passa våra behov och våra barn. Sara gav ett bra intryck och sedan dess har hon varit hos oss.

Som en del av familjen
Det var för ett och ett halvt år sedan, och de har aldrig ångrat sitt beslut.
– Sara är flexibel och vi kan lita på henne fullt ut. Hon klarar av att hantera olika situationer och barnen är trygga med henne. Dessutom är Sara påhittig och inte rädd att säga ifrån och fatta egna beslut.
– Hon var nyligen på Alfreds 5-årskalas och hon kom även på barnens luciafirande, fast hon inte jobbade. Sara är verkligen mer än en vanlig barnvakt, hon har blivit som en del av familjen.

Läs hela artikeln här

Behöver du hjälp av en barnvakt? Kontakta oss så hjälper vi dig!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier