Veckans stjärna Ren-Marie | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärna Ren-Marie

Publicerat | januari 7, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärna Ren-MarieRen-Marie studerar till lärare på universitetet och utöver det jobbar hon som barnvakt hos Nannynu!

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker att det är givande att jobba med barn och se hur de tänker och agerar samt att de är så kreativa. Att jobba med barn innebär många utmaningar, det är utmaningar som får en att utvecklas framåt och därför tycker jag man ska jobba med barn.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det är kul och bra att jobba för Nannynu! eftersom man får en anställning och man  får man gå utbildningar för att man ska vara kvalificerad. En av kurserna som var väldigt bra och givande var hjärt – och lungräddningskursen, där fick man kunskaper om vad man gör när olyckan är framme. Hos Nannnynu! får man också stöd i sitt arbete, man kan komma dit med sina frågor och funderingar.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt bästa tips är att vara lyhörd både mot barnen och föräldrarna. Det är viktigt med bra kommunikation med både företaget och familjen. Det är av största vikt tycker jag att barnen känner sig trygga i ditt sällskap och givetvis att ni har roligt tillsammans.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här

Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier