Veckans stjärnbarnvakt Annie | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt Annie

Publicerat | december 27, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt Annie


Annie studerar sista året på gymnasiet och utöver det jobbar hon som barnvakt hos Nannynu!

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Det som är så kul med att vara barnvakt är att barn oftast inte bryr sig direkt om hur man ska bete sig och barn håller nästan aldrig inga hemligheter utan säger rätt ut vad dom tycker och tänker. Sen är det himla kul att vara barnvakt eftersom man känner sig väldigt uppskattad! Vem skulle inte känna sig uppskattad och glad när någon kommer springandes emot en när man träffas!?

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det som är väldigt bra med Nannynu! är art man alltid har regelbunden och bra kontakt med sin kontaktperson/handledare!! Man märker också att Nannynu! är ett väldigt seriöst nannyföretag som vill det absolut bästa för deras barnvakter och familjer. Och som grädden på moset är såklart alla som jobbar på Nannynu! otroligt trevliga!

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Det bästa tipset jag kan komma på till andra barnvakter på Nannynu! är att VÅGA vara barnslig! Det uppskattar barnen och även föräldrarna då det visar på att man är en mogen person och som vill det bästa för familjens barn.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier