Nya barnvakter till Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nya barnvakter till Nannynu!

Publicerat | december 27, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Nya barnvakter till Nannynu!

Dagarna innan jul träffade vi dessa toppentjejer! De har alla en väldigt bra erfarenhet och har arbetat mycket som barnvakter i olika familjer, vi ser fram emot att kunna presentera dessa barnvakter för våra familjer.

Celina, 18 år, bor i Nacka och går sista året på gymnasiet. Hon har tidigare passat sina grannars barn och även hjälpt tre andra familjer med barnpassning av deras barn. Celina har passat barn som varit 1-7 år. Hon tycker om foto, musik och umgås med vänner.

Nadia, 21 år, bor i Kista och studerar till förskollärare vid Stockholms Universitet. Hennes tidigare erfarenheter av barn är praktik och vikariat på olika förskolor, där barnen varit mellan 1-6 år gamla. Hon har även passat kusiner, grannars barn och systerdotter som idag är tre månader gammal. På fritiden tycker hon om att läsa böcker, gå på bio, umgås med kompisar och träna.

Eva, 18 år, bor på Värmdö och pluggar sista året på gymnasiet. Hon har två systrar som är 2 och 10 år som hon passat mycket. Hon har även erfarenhet av att passa familjevänners barn som är 6 och 8 år. Eva tycker om musik (att spela och sjunga) och har även dansat jazz och balett denna termin.

Katrin, 30 år, bor i Sundbyberg och jobbar som kokerska på en förskola i stan. På jobbet kommer hon ofta i kontakt med barn och låter dem ibland vara med henne i köket och hjälpa till. Hon hjälper även till på avdelningarna när det behövs hjälp. Dessutom har hon erfarenhet av att passa vänners barn. På fritiden dansar hon foxtrot och bugg!

Läs mer om våra barnvakter här

 

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier