Nannynu! intervjuar barnvakter för våra familjer som söker barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans barnvakter

Publicerat | december 17, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans barnvakter

Nu lackar det mot jul och vi har lägre tryck på våra intervjuer, här är ett par av veckans kandidater. Är du särskilt intresserad av någon av dem? Hör av dig till oss!

Marcus, 18 år, bor i Solna och studerar sitt sista år på Thorén Business School vid Medborgarplatsen. Marcus har tagit hand om sin kusin mycket under ett års tid och han har erfarenhet från barn som är två år och äldre. Marcus har även tränat knattelag i fotboll. Marcus är en trevlig och glad kille med ett stort intresse för barn och fotboll!

Tora, 18 år, bor vid Mariatorget och pluggar årskurs 3 på Vittra Gymnasium i Sickla. Hon har tagit hand om sin grannes barn samt familjevänners barn och har erfarenhet av barn som är två år och äldre. Tora har tidigare varit elitgymnast men nu tränar hon mest på gym eller är med sina vänner.

Sofie, 22 år, bor i stan och jobbar deltid som frisör. Sofie har tidigare varit gymnastiktränare för barn mellan 2-6 år, och har tagit hand om grannars barn, kusiner och familjevänners barn ett flertal gånger. När Sofie inte jobbar umgås hon gärna med vänner eller tar promenader med hunden.

Joel, 23 år, bor i Upplands Väsby och jobbar deltid på en förskola i Enskede. Han har de senaste fyra åren jobbat som vikarie på olika förskolor och har erfarenhet av barn som är 1år och äldre. På fritiden tycker Joel om att träffa vänner, motionera, titta på idrott eller gå på bio.

Emma, 22 år, bor i Åkersberga och jobbar som simskolelärare samtidigt som hon studerar. Hon har tidigare passat barn i två olika familjer och barnen har varit sex månader och äldre. När Emma inte jobbar är hon gärna med sina vänner, tränar eller läser. Nästa höst hoppas hon börja studera till lärare!

Läs mer om våra barnvakter här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier