Veckans barnvakter | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans barnvakter

Publicerat | december 13, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans barnvakter

Vi träffar dagligen nya barnvakter för våra familjer, här kommer ett axplock av de som vi träffat denna vecka. Är du särskilt intresserad av någon av dem? Hör av dig till oss!

Tuva Maja, 18 år, bor i Bredäng och går sista året på Scengymnasiet inne i stan. Hon har passat sina sex syskonbarn som är i åldrarna 1-6 år och hon har passat dem en hel del, vissa sporadiskt och andra regelbundet. Tuva Maja har ett brinnande intresse för teater och när hon inte pluggar eller är med kompisar eller sitter barnvakt, tycker hon mycket om att gå på teaterföreställningar eller medverka i dem. Tuva Maja är en kreativ tjej som gärna leker rollekar och ansiktsmålning med barnen!

Rebecca, 24 år, bor inne i stan och pluggar på KTH. Hennes erfarenhet av barn är att hon passat sina kusiner som är mellan 1-7 år, samt sommarjobb på fritids då hon tog hand om 6-9åringar. På fritiden tycker Rebecca om att fota, gå till gymmet, åka skidor, skridskor och baka.

Marion, 18 år, bor i Hässelby och går i gymnasiet vid Globen. Hon har tidigare passat sin grannes barn som var 2 år gammal när hon började. Marion har även sommarjobbat på förskola där hon tagit hand om barn som var 1-3 år gamla. När Marion inte passar barn eller går i skolan går hon på kickboxning och tycker det är jättekul.

Nike, 18 år, bor i Enskededalen och går i skolan på Hantverksakademin i Blåsut där hon studerar till guldsmed. Hon har sommarjobbat på dagis, där hon tagit hand om 1-3 åringar. Hon har även passat familjevänners barn som var 7 och 8 år. Nike älskar att träna, åka skidor och ta promenader.

Matilda, snart 18 år, bor i Spånga och studerar på John Bauer gymnasiet i Liljeholmen. Hon har passat sina kusiner som är 2, 5 och 8 år gamla och hon har passat dem vid ett flertal tillfällen. Matilda är även aktiv inom scouterna och är scoutledare. När hon inte är med scouterna, kusinerna eller i skolan tycker hon om att träna och umgås med kompisar.

Läs mer om våra barnvakter här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier