Veckans barnvakter hos Nannynu! i Stockholm | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans barnvakter

Publicerat | december 5, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans barnvakter

Här är ett axplock av de barnvakter vår rekryterare Malin Lundblad har träffat denna vecka. Vill du veta mer om någon av dem? Hör av dig till oss!

Melina, 18 år, bor inne i stan och går på Rytmus i Sickla. Hon har erfarenhet av att passa två små tjejer på somrarna när deras föräldrar jobbar och hon har även passat sina kusiner. Dessutom har hon passat en liten tjej på snart två år och hon tycker det är så roligt att umgås med barn! På fritiden håller hon på med musik, teater och dans.

Petra, 23 år, bor i Flemingsberg och har precis börjat studera vid Stockholms Universitet. Petra har tidigare jobbat som vikarie på en förskoleenhet med tre förskolor och hon har varit både på småbarnsavdelningen och avdelningen för de lite större barnen. Petra är väldigt kulturintresserad och hoppas på att i framtiden kunna jobba som museipedagog eller utveckla utställningar på just museer.

Sophie, snart 18 år, bor på Lidingö och går i skolan på Norra Real. Sophie har jobbat som simskolelärare för barn under fem somrar och har även passat familjevänners barn sporadiskt. Hon har även spenderat lite tid i en skola i Gambia där hon både hjälpt och lekt med barnen. På fritiden åker Sophie gärna skidor, spelar tennis och umgås med kompisar.

Ayan, 20 år, bor i Rågsved och studerar till sjuksköterska vid Sophiahemmets högskola. Ayan har tidigare tagit hand om både familjevänners och grannars barn och har erfarenhet av barn som är fem månader och äldre. Ayan är mycket barnkär! När hon inte pluggar umgås hon gärna med vänner, tränar eller går på bio.

Moa, 18 år, bor i Täby och går sista året på gymnasiet. Moa har under två års tid regelbundet suttit barnvakt hos en familj med tre barn men då den familjen nu flyttar utomlands ser hon fram emot att hjälpa en annan familj. När hon inte sitter barnvakt eller går i skolan tycker hon om att umgås med sina vänner och träna.

Läs mer om våra barnvakter här

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier