Nannynu! Störst i Stockholm inom barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! Störst i Stockholm

Publicerat | november 28, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! Störst i Stockholm

Kartläggning av barnvaktsföretag

Svenska Dagbladet har samlat de största barnvaktsföretagen och Nannynu! är i topp på listan! SvD skriver om hur Rut föddes och även radar upp barnvaktsföretag som idag finns på marknaden. Detta är nuvarande aktörer och SvD har tagit fram listan med hjälp av SCB, Arbetsförmedlingen, Almega och KFO och enkätundersökning samt sökningar på nätet för att hitta de största aktörerna på marknaden. I listan kan man se att Nannynu! ligger högst på listan med högst omsättning och flest barnvakter.

Vi är superstolta över att vara störst i Stockholm och därmed Sverige. Detta är tack vare våra fantastiska barnvakter och härliga kunder. Läs hela artikeln här

Vill du också ta hjälp av en barnvakt? Läs mer här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier