Nannynu! stjärnbarnvakt hos oss | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt: Ella

Publicerat | november 26, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt: Ella


Ella är 18 år och studerar på Södertörns högskola utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Ella är en av våra stjärnbarnvakter och utöver att arbeta hos oss på Nannynu! studerar hon på Internationella ekonomprogrammet på Södertörns högskola. Nedan berättar Ella varför hon tycker det är kul att jobba hos Nannynu!, varför hon tycker det är kul att arbeta som barnvakt och hon delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 700 barnvakter i databasen varav ca 650 jobbar aktivt varje månad.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker det är roligt att passa barn för att det är så energigivande och omväxlande arbete! Man har aldrig tråkigt och har nya arbetsuppgifter för varje gång man jobbar. Dessutom är det otroligt lärorikt!

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Att jobba för ett företag som Nannynu! är väldigt skönt då man alltid kan ringa för stöd och hjälp i arbetet. Man blir helt enkelt väl omhändertagen av dem. Sen ärdet kul att få gå kurser i HLR för barn och bli Nannycertifierad,   den gjorde att man får utvecklas att bli en barnvakt med högre kvalité!

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt bästa tips till andra barnvakter är att alltid ha ett tålmodigt och glatt humör. Det kommer smitta av sig på barnen och då blir jobbet så himla mycket roligare och lättare!

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier