Nannynu! stöttar unga | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! stöttar unga entreprenörer

Publicerat | november 23, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! stöttar unga entreprenörer

Unga startar eget

Nannynu! fick ett mail av Stephanie Matti, en fantastisk ung entreprenör som inspirerats av Jeanette Holm, grundaren av Nannynu! Eventhjältarna vill hjälpa unga ut i arbetslivet, precis som vi, och skapar arbetstillfällen. Jeanette delar gärna med sig av sina erfarenheter i ett mentorskap som har satts igång och vi hoppas på ännu fler engagerade och driftiga unga entreprenörer i framtiden. Tack Stephanie för att vi får publicera ditt välskrivna mail.

 

Hej Jeanette!
Stephanie heter jag och för att skippa struntpratet så vill jag säga att jag så oerhört gärna skulle vilja träffa dig för att jag tror att du bär på erfarenheter och tips som skulle kunna vara ovärderliga för mig som en 19-årig ung entreprenör och egen företagare. Jag har följt dig och Nannynu! ett tag och tycker att det du har byggt upp är helt fantastiskt. Du och ditt företag var faktiskt inspirationen till mig och min kollega när vi startade vårt eget företag i samband med en kurs i skolan (UF) förra året, då vi startade Eventhjältarna – ett bemanningsföretag inom event- och restaurangbranschen, där syftet var att få ut unga i arbetslivet. Vi ville göra något för ungdomar, en chans till ett jobb, en chans till erfarenhet som de kan bära med sig hela livet då det är en tuff men lärorik bransch de kommer in i.  Idag, ett år senare har Eventhjältarna utfört mer än 60 jobb för allt ifrån okända småföretag till större som exempelvis Stureplansgruppen och just nu har vi 18 anställda men ska inom kort bli 30 stycken. Detta år kommer att vara tuffare då vi har fler kunder och en massa nya utmaningar att övervinna! För mig är du verkligen en stark kvinnlig förebild, då jag hoppas att kunna utveckla mitt eget företag så som du utvecklat Nannynu!, just service, kvalitet och enkelhet är tre egenskaper vi vill att vårt företag också ska stå för och att växa så som Nannynu! har gjort på bara 5 år, med över 600 anställda är rena drömmen!

Jag vet verkligen att Eventhjältarna har all potential att växa, men som jag nämnde är jag bara 19 år, så mycket erfarenhet hinner man inte samla på sig under den tiden. Därför vänder jag mig till dig då jag tror att du möjligtvis skulle kunna ge mig den erfarenheten som jag saknar genom ett möte eller kanske fler om vi känner att personkemin stämmer och om tiden finns. Jag förstår att du har väldigt mycket att göra men jag skulle gärna komma till dig när som det passar dig!

Till sist vill jag tacka dig för att du inspirerar som en stark kvinnlig entreprenör och ett mycket sent Grattis till priset som Årets tjänsteutvecklarei Beautiful Business Award, du förtjänade det verkligen!

Bästa hälsningar, Stephanie Matti
VD Eventhjältarna

Gå in och läs mer om Eventhjältarna på www.eventhjaltarna.se


Unga entreprenörer stöttas av Nannynu!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier