Få RUT i julklapp | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Få RUT i julklapp

Publicerat | november 22, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Få RUT i julklapp

Nya regler vad gäller gåva från företag

Vi på Nannynu! är glada att Skatteverket i år meddelar att företag i Sverige får ge bort presentkort som skattefri gåva. Den perfekta julklappen! Avanza skriver en artikel och citerar Skatteverket, ”Presentkort på rot- eller rutarbete räknas som en skattefri gåva även om den anställde får rätt till skattereduktion när presentkortet har använts”, säger Pia Blank Thörnroos på Skatteverket.
Läs mer här.

Vill du ge bort eller få presentkort av din arbetsgivare? Kontakta oss!
Maila förfrågan om presentkort.

 


 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier