Veckans barnvakt hos Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt: Anna

Publicerat | november 16, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt: Anna


Anna är veckans barnvakt

Anna är 21 år och studerar på Stockholms universitet utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Anna är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Anna varför hon tycker det är kul att jobba hos Nannynu!, varför hon tycker det är kul att arbeta som barnvakt och hon delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 700 barnvakter i databasen varav ca 650 jobbar aktivt varje månad.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Det finns många anledningar till att jag gillar att arbeta för Nannynu! och med barn. Det är så himla kul att få göra sådant som man inte gör så ofta som vuxen,  som tex att rita och pyssla, läsa böcker och sjunga alla gamla barnsånger man kommer ihåg från sin egen barndom. Jag gillar att få vara ute mycket, för hur ofta är man ute själv? Eller har möjligheten att vara ute 1-2 timmar en snöig vinterdag? Jag tycker att det är så kul att barn är så ärliga och säger det som faller dem in med inspiration från alla möjliga håll och kanter. Det är kul att prata med dem och höra vad de har att berätta för mig men även att bara vara tyst en stund och lyssna på hur de pratar och leker med varandra. Man kan skratta gott åt hur, rent ut sagt, knasiga barn kan vara!

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Jag trivs jättebra hos Nannynu! för att de verkligen har som prio att man ska trivas hos dem och den familj man arbetar med. De har ett väldigt bra och vänligt sätt att kommunicera med barnvakterna på och man känner sig uppskattad och trygg. Det känns verkligen att det är viktigt för dem att alla ska vara nöjda och ha det bra, både barnvakterna och familjerna.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt bästa tips till andra barnvakter är att ha kul och vara kreativ! Det kanske låter enkelt men ibland när hunger eller trötthet tar vid och humöret tryter är det viktigt att kunna göra något positivt av situationen och komma på något som alla tycker är kul och blir glada av.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier