Veckans stjärnbarnvakt Sarah | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt Sarah

Publicerat | november 9, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt Sarah


Sarah är 21 år och studerar på Stockholms universitet utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Sarah är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Sarah varför hon tycker det är kul att jobba hos Nannynu!, varför hon tycker det är kul att arbeta som barnvakt och hon delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 700 barnvakter i databasen varav ca 650 jobbar aktivt varje månad.

Vad gör du vid sidan av att jobba som barnvakt hos Nannynu?
När jag inte är barnvakt läser jag till förskollärare på Stockholms universitet. Jag har tre terminer kvar tills jag tar examen.
Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Ända sedan jag var liten har jag barn varit mitt största delade intresse. Jag dras till barn och många barn dras till mig. Att få se hur barnen man passar växer och utvecklas är så fascinerande och givande. Dessutom får man ut så fruktansvärt mycket kärlek och omtanke av barn.
Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Att jobba på NannyNu är både bra och kul. Att man får gå en HRL-kurs som är riktat mot små barn är något man inte riktigt får ta del av annars. Dessutom har NannyNu gett mig ett fantastiskt jobb och en ovärderlig vänskap till en underbar familj.
Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Att alltid komma till jobbet positiv och lyssna till barnens behov och önskemål. Samt att komma med roliga förslag om vad man kan hitta på då man sitter barnvakt.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier