Nannynu! tipsar om första hjälpen | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Första hjälpen i telefonen

Publicerat | november 9, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Första hjälpen i telefonen

Trygg-Hansa och första hjälpen

Trygg-Hansa har gjort en app som finns både till iphone och android och den vill vi på Nannynu! slå ett slag för eftersom säkerhet och trygghet är extremt viktigt för oss, våra familjer och våra barnvakter. I appen kan du på ett smidigt sätt ta reda på vad du behöver göra om olyckan är framme, vad var nu ett stabilt sidoläge och vad gör du om du eller ditt barn får ett bett/stick. Du kan läsa om symtom och första åtgärder samt vad som händer vid ett eventuellt sjukhusbesök.I appen kan du även träna och testa dina kunskaper och hitta instruktioner för hjärt – och lungräddning för vuxna men framförallt barn upp till åtta års ålder. Du kan till och med öva på bröskompressioner och inblåsningar med hjälp av din telefon. Läs mer här.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier