Nannynu! intervjuar | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Intervju med vår superstädare

Publicerat | november 6, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Intervju med vår superstädare

Nannynu! intervjuar superstädaren Stefan


Stefan har städat och gjort våra lokaler jättefina under många år. Vi tycker det är jätteroligt att han vill vara kvar hos oss, även när vi flyttade för snart två år sedan. Här berättar han om hur det är att jobba med oss på kontoret.

Berätta lite om dig själv.
Jag heter Stefan Broström är 26 år. Mina intressen är att träffa nya människor,träna och hjälpa mina vänner och släktingar med saker och ting. Jag lyssnar gärna på musik.
Hur länge har du arbetat hos oss?
I Februari 2013 har jag arbetat på Nannynu! i 5 år.
Vad gör du när du inte arbetar hos oss?

När jag inte arbetar så träffar jag vänner, tränar och springer motionslopp, pluggar och tar studenten om ca 2 år. Anledningen att jag fortfarande pluggar är för att jag tidigt blev felplacerad i skolan.
Vad är det som har gjort att du stannat hos oss så länge? Varför tycker du det är kul att jobba hos oss? Om du gör det förstås : )
Det som har gjort att jag har stannat så länge på Nannynu! är för att ni har trott på mig, sedan är jag väldigt plikttrogen, jag kommer hellre för tidigt än för sent när jag ska jobba. Jag känner mig välkommen varje gång när jag kommer till er på Nannynu! och det är kul att städa hos er för man ser skillnaden när man kommer och när man går. Jag har dessutom gått en städutbildning och det är alltid roligt att jobba med det man tycker är kul, särskilt om man har kunskap om ämnet  – då blir det skoj att jobba med det!
Vad vill du göra i framtiden?
Efter studenten vill jag vidareutbilda mig på högskola eller universitet för att få ett heltidsjobb. Och om det passar vill jag gärna fortsätta jobba extra.
Vill du ge något tips till andra som söker extrajobb?

För de som söker extrajobb, så är mitt råd att hoppa på det som ”ges” för då för man inblick i yrken/jobb som man inte har tänkt på och det ger kunskap inför framtiden.

Vi är jättenöjda med Stefan och vi tackar för åren som gott och hoppas på många fler. Tack Stefan!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier