Blogginlägg om barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Bloggen i verkligenheten – skriven av en småbarnsmamma

Publicerat | oktober 30, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Bloggen i verkligenheten – skriven av en småbarnsmamma

Idag tipsade en av våra kunder oss om en blogg. En blogg om det riktiga livet. Stressen och det dåliga samvetet som hårt arbetande förälder. Vi läste den och kan bara hålla med! Läs inlägget här. Det är precis därför vi finns! För att kunna hjälpa familjer till mindre stressade liv och samtidigt skapar vi tillsammans mer jobbtillfällen för unga. Hos oss kan föräldrarna vara trygga med att vi gör alla kontroller som behövs för att hitta rätt barnvakt och du slipper vara stressad över att hämta barnen på förskola eller skola. Behöver du också hjälp till ett mindre stressigt liv? Kontakta våra duktiga kundansvariga.

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier