Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt Ellen

Publicerat | oktober 29, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt Ellen


Veckans stjärnbarnvakt hos Nannynu!

Ellen är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Ellen varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Att vara barnvakt ser jag inte som ett jobb direkt, ser det mer som att få leka. Jag älskar det eftersom barn är så fantasi fulla och har så mycket energi som bara ger mig en massa glädje.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
NannyNu! är verkligen ett seriöst barnvakts företag och dem har koll på sina barnvakter och är noga med att dem passar bra till en familj. Dessutom tycker jag att det är viktigt att jag känner att jag har koll på läget och då är det jättebra att jag har en kontaktperson som jag kan prata med.

Vad gör du vid sidan av att jobba som barnvakt hos Nannynu!?
Jag har tagit studenten och jobbat hela sommaren, det här har verkligen varit en utav dem bästa somrarna. Annars umgås jag med vänner och familj, samt tränar väldigt mycket.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Ha kul på jobbet! Barnen känner av om du gillar att vara med dem eller inte, dem känner av ifall du är ledsen, trött eller arg. Dessutom är det ju viktigt att du trivs också. Men ansvar är väldigt viktigt och du måste fortfarande ta hand om dem, det är därför du jobbar. Försök att få saker och ting till lekar som dem kanske inte gillar att göra men ändå måste.

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier