Barnvakter Nannynu! träffat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Barnvakter hos Nannynu!

Publicerat | oktober 26, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Barnvakter hos Nannynu!

Barnvakter hos Nannynu!

Vi träffar många duktiga barnvakter varje vecka. Här ser ni en del av dem! Vill du också jobba som barnvakt hos oss på Nannynu!

Ansök som barnvakt till Nannynu!

 • Anna är 25 år och bor i Sigtuna. Hon studerar personalvetarprogrammet och har stor erfarenhet av tidigare barnpassning med barn från 5 månader och uppåt. Anna åker gärna skidor på fritiden och vill nu också hjälpa en familj efter skoltid ca två eftermiddagar i veckan.
 • Per är 23 år och bor i Tumba. Per har tidigare passat sina syskons barn sedan de var två år gamla och vill nu gärna passa barn från två år i en familj som gärna får bo i söderort. Per tycker om att träna och studerar just nu till gympalärare på universitetet.
 • Malin är 20 år gammal, hon har varit i USA som au-pair. Där passade hon barn som var 1 och 3 år gamla och på fritiden tränar hon mycket och spelar gärna tennis.

 

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier