Anna Rüdén, ekonomiansvarig | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Anna Rüdén, ekonomiansvarig

Publicerat | oktober 23, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Anna Rüdén, ekonomiansvarig

Hej!

Jag heter Anna Rüdén, jag är ekonomiansvarig på Nannynu! och såklart stolt medarbetare. Min resa på Nannynu! började år 2009 och vi var tre anställda på kontoret, idag har kontoret vuxit till att vara nio anställda och här är det ständig verkstad. Det händer alltid väldigt mycket i företaget och det är otroligt häftigt att ha fått vara med under resans gång.

Vad som dels är så unikt med Nannynu! är att våra värdeord verkligen följs: entreprenörskap, personligt engagemang och kvalité. Detta syns hos alla våra medarbetare, kontorspersonal som barnvakter och många idéer tas tillvara på, stora som små vilket ger ett mycket motiverande och kul arbetsklimat. Med motiverade medarbetare hjälper vi både ungdomar till jobb och samtidigt våra familjer till en mindre stressad tillvaro! Bra va´?

Jag bor i Sigtuna med min sambo och har tidigare arbetat utomlands under två år med personal, gått personalprogrammet på Uppsala universitet och även varit både kundansvarig och rekryteringsansvarig på Nannynu! Detta har gett mig en ökad förståelse för helheten hos oss och jag hoppas det ska hjälpa mig att tillsammans med mina kollegor driva och utveckla Nannynu! ytterligare.

Om du har frågor, maila gärna ekonomi@nanny.nu
Hoppas vi hörs!
Anna Rüdén

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier