Per Danckwardt, operativt ansvarig, presenterar sig | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Per Danckwardt, VD

Publicerat | oktober 22, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Per Danckwardt, VD

Per D.

Hej!

Mitt namn är Per Danckwardt och jag är VD på Nannynu! Jag har jobbat på företaget sedan 2009 då jag började som kund- och rekryteringsansvarig. Jag har från första dagen på jobbet imponerats av engagemanget och drivet som funnits och finns hos medarbetare och ledning. Det har inneburit att jag verkligen uppskattat mitt arbete och vuxit väldigt mycket på både ett personligt och professionellt plan. Jag bor söder om Stockholm tillsammans med min fru och två små barn så jag kan känna igen mig i många av våra kunders hektiska vardag.

I min tjänst som operativt ansvarig hoppas jag kunna optimera våra arbetsprocesser för att skapa en ännu bättre service för våra kunder och en trygg, utmanade och mer utvecklande arbetsmiljö för såväl barnvakter som anställda på kontoret.

Jag är oerhört tacksam att få arbeta på ett företag som tar sitt uppdrag på största allvar och värnar om såväl sina kunder som sin personal och det är en tradition som jag vill bygga vidare på och ta Nannynu! mot nya höjder.

/Per Danckwardt

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier