Malin Lundblad, rekryteringsansvarig, presenterar sig | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Malin Fehrman, HR- och rekryteringsansvarig

Publicerat | oktober 22, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Malin Fehrman, HR- och rekryteringsansvarig


 

Hej!

Jag heter Malin Lundblad och jobbar sedan februari 2012 som rekryteringsansvarig på Nannynu! Det bästa med mitt jobb är att varje dag få förmånen att träffa fantastiska kandidater som söker jobb via oss. Jag drivs av att hitta erfarna, engagerade och ansvarstagande barnvakter som gör en enorm skillnad till det bättre för många av våra familjer runt om i Stockholm.

Jag är uppvuxen och bor i Täby tillsammans med min sambo. Tidigare har jag pluggat Personal- och arbetsvetenskap vid Linköpings Universitet vilket var otroligt roligt och spännande. Jag har även bott i USA i två år; ett år pluggade jag och ett år jobbade jag som au pair och tog hand om två helt fantastiska små tjejer. På fritiden tycker jag om att träffa mina vänner, familj och släkt, träna och resa.

Mitt mål är att rekrytera barnvakter som gör att alla barn som har en barnvakt via Nannynu! ska ha ett stort leende på läpparna varje gång barnvakten kommer. Jag tycker också det är väldigt positivt att medverka till att många unga får jobb som de brinner för!

Om du tycker att det verkar spännande att jobba som barnvakt och vill veta mer, tveka inte att höra av dig så ska jag besvara dina frågor!

Vi hörs!

/Malin

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier