Så här säger barnvakterna om att vara anställda på Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Varför våra barnvakter valt just Nannynu! som sin arbetsgivare

Publicerat | oktober 19, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Varför våra barnvakter valt just Nannynu! som sin arbetsgivare

Vill du också lämna en kommentar om oss? Maila oss info@nanny.nu

Här kan du läsa om vad våra barnvakter sagt hur det är/var att jobba för oss och hur vi tar hand om våra barnvakter.

”Jag kan säga att jag fick en jättebra upplevelse av er på nannynu. Min kontaktperson och andra på nannynu hjälpte mig väldigt mycket med vissa frågor jag hade. Nästa vecka ska jag börja mitt uppdrag hos en familj som jag fick träffa för några veckor sen och hoppas att allting kommer att gå bra. /Kelly

“Tack så mycket för allt. Ni är ett jättetrevligt företag att jobba för och ni som arbetar har varit så trevliga mot mig! Lycka till i framtiden med att nå era visioner!” Malin, fd barnvakt hos Nannynu!

”Jag har aldrig varit med om att ett företag arbetar så effektivt. Allt går så smidigt, jag har fått vara delaktig hela vägen och ni får mig att känna att jag är/blir världens bästa barnvakt” Barnvakt Josefine

“Nannynu! är en utmärkt första arbetsgivare! Man känner sig trygg i arbetet och väl omhändertagen.” Mia, Barnvakt hos Nannynu!”

“Jag är väldigt nöjd och glad över min tid som Nanny på Nannynu! och har lärt mig oerhört mycket nytt som jag alltid kommer bära med mig. Stort tack ni gör alla ett toppen jobb!” Mvh, Dina

“Nannynu! tar verkligen hand om sina barnvakter och sköter allt professionellt. De har gett oss kostnadsfria utbildningar och värdefulla tips.” Harald, barnvakt hos Nannynu!

“Det känns seriöst och verkligen som ett \”riktigt jobb\”, till skillnad från om man skulle vara barnvakt hos en familj utan Nannynu!. Det finns personer jag kan ringa till om jag har frågor.” Agnes, barnvakt hos Nannynu!

“Människor på Nannynu! är ansvariga och ärliga. Man blir väl omhändertagen, man får gå utbildningar och man har en handledare som man kan ringa till. Det får mig att känna mig trygg.” Huajing, barnvakt hos Nannynu!

“De som jobbar på företaget är väldigt omhändertagande och jag kände mig välkommen på en gång. Sen känns det här nästan inte som ett jobb, man leker ju med barn bara! Därför är det extra kul att jobba här.” Emilia, barnvakt hos Nannynu!

“Det är ett otroligt bra extrajobb som går att anpassa så de passar alla. Vi får bra utbildning och blir väl omhändertagna. Alla familjer är underbara, framför allt mina familjer:)” Caroline, barnvakt hos Nannynu!
“Jag tycker hemskt mycket om mina två familjer och det känns väldigt tryggt med HLR kursen som vi går. Det flesta har gått HLR på vuxna men för få när det gäller barn.”
Malin, barnvakt hos Nannynu!

“Vi får viktiga utbildningar och jag har mycket bra kontakt med dem som jobbar där och jag känner att jag får mina behov tillfredsställda och de gör allt de kan för att jag ska trivas.” Emma, barnvakt hos Nannynu!

“Nannynu! känns professionellt och seriöst. Man blir omhändertagen och både familjen och barnvakten känner sig trygga. Jag gillar min familj och har jag frågor vänder jag mig till min handledare.” Amanda, barnvakt hos Nannynu!

“Det känns bra att jobba för någon som vill både familjers och barnvakternas bästa!” Paulina, barnvakt hos Nannynu!

“Det är en härlig och lätt personal att prata med. Känns som att man kan ringa om precis vad som helst och har alltid får bra svar. Jag fick gå lärorika kurser, det är ett bra system!”
Sofie, barnvakt hos Nannynu!

“Det är skönt att ha ett företag och en kontaktperson som man alltid kan ringa om det är något man undrar. Det är också bra att man får gå utbildningar. Jag känner mig helt enkelt trygg!”
Isabel, barnvakt hos Nannynu!

“Det är toppen att man får utbildningar. Och att man alltid kan ringa om funderingar. Trivs även jättebra med min familj så jag är glad att jag valde just Nannynu!.” Caroline, barnvakt hos Nannynu!
“Att jobba på Nannynu! är som att jobba i ett team. Jag har en engagerad handledare som ringer, och som jag kan ringa när jag behöver råd eller hjälp. Det känns tryggt och vi har en bra kontakt.”
Sarah, barnvakt hos Nannynu!

“Jag vill bara säga att jag är så glad över att ni gav mig chansen att jobba tillsammans med er på Nannynu, samt att ni gav mig en chans att visa vad jag går för. Jag blev så glad över att familjen tycker att det fungerar bra med mig som barnens barnvakt. Jag har lärt mig så otroligt mycket med dessa barn och varje gång jag åker från familjen är det med ett leende på läpparna. Jag vill samtidigt passa på att tacka dig! för alla gånger du har hjälpt mig och tagit din tid på att berätta och informera mig över saker och ting. Så jag vill bara säga tack för att du och företaget har gett mig en sån otroligt bra start och jag lovar att jag ska göra mitt bästa och att ständigt sträva efter att bli en barnvakt i världsklass.  Ha det så bra Nathalie”

“Jag känner mig trygg och får familjer som passar mig perfekt. Jag vet att jag alltid kan ringa till kontoret om jag har några frågor eller är osäker på någonting.” Katja, barnvakt hos Nannynu!

“Alla är så otroligt snälla. Nannynu! utbildar oss så att vi ska bli ännu bättre och tryggare barnvakter. Och min barnvaktsfamilj är bara helt underbar som jag kommer väldigt bra överens med.”
Mikaela, barnvakt hos Nannynu!

“Nannynu känns som ett seriöst företag och jag kan rekommendera er varmt till alla jag känner! Ett stort plus är hjärt- och lungräddningen man får gå!” Linnea, barnvakt hos Nannynu!

“Det är kul att jobba för Nannynu, eftersom man får träffa andra barnvakter och lära sig saker av dem, gå utbildningar, tryggt med bra handledare och jag tycker om min familj.” Angelika, Barnvakt hos Nannynu!

“Det känns roligt att jobba på ett företag som det går bra för, och där idén är att underlätta för andra. Utbildningarna som erbjuds var kanon, det känns roligt att bli satsad på!” Sara, Barnvakt Nannynu!

“Man kommer verkligen nära familjen man jobbar med och personalen på Nannynu är underbara.” Johanna, Barnvakt hos Nannynu!

“Det är väldigt bra att man får gå olika utbildningar, då känner man sig mer säker när man jobbar.”
Carolina, Barnvakt Nannynu!

“Det är bra med utbildningar så man ser till att det är vettiga människor som arbetar med barn men framförallt att man blir utvärderad och får hjälp om det dyker upp problem.”
Anna, Barnvakt hos Nannynu!

“Nannynus handledare är verkligen inspirerande och väldigt kunniga. Utbildningar och kontakt har lärt mig att lösa och hantera problem på ett helt nytt, effektivt sätt.” Helena, barnvakt hos Nannynu!

“Det är som mer än ett jobb då jag hela tiden lär mig nya saker och har kul på samma gång!”
Sara, Barnvakt hos Nannynu!

“Jag åker nu till London som aupair och slutar hos min familj, jag vill bara tacka och säga att jag har trivts väldigt bra med familjen och kommunikationen med både dem och med dig har alltid fungerat utmärkt.” Susanna, barnvakt på nannynu!

“Jag tycker det är helt underbart att jobba på Nannynu! Man lär sig jättemycket och min familj är underbar.” Hanna, barnvakt hos Nannynu!

“Det bästa med Nannynu! är att de som jobbar där är så trevliga mot oss, och att om det är något problem eller osäkerhet med någonting får man snabbt hjälp, och råd.”
Caroline, Barnvakt hos Nannynu!

“Det är kul att jobba för NannyNu, eftersom man får träffa andra barnvakter och lära sig saker av dem.” Angelika, Barnvakt hos Nannynu!


“Det är bara bra med mig. Med familjen går hur bra som helst! Har verkligen kommit att lära känna barnen ordentligt och det är alltid kul att åka dit. Barnen skriker \”Sara!\” när jag kommer (den yngsta säger dock \”Dara\”, lite svårt med S när man är så liten…) och jag blir så glad av att träffa dem. Allt väl alltså:-) /Sara barnvakt på Nannynu!”

“Det har verkligen rullat på bra med familjen och nu har vi kommit in lite i rutinerna och barnen känner mig bättre! Jag måste bara säga att ni också har varit väldigt bra som företag, det känns jätteskönt att ha er som stöd när man är barnvakt istället för att jobba ensam som \”vanlig barnvakt\”, en stor trygghet! Tack för det:)” Mvh, Lovisa

“Jag vill tacka för att jag har hamnat i två så underbara familjer med härliga barn! Tack!”

Mia, barnvakt från Nannynu!

“Tack så mycket för allt, ett jättetrevligt företag att jobba för och ni som arbetar har varit så trevliga mot mig! Lycka till i framtiden med att nå dina och era visioner! Vi kanske får tillfälle att höras igen!”

Med vänlig hälsning, Malin

“Jag måste bara passa på att säga att jag trivs jätte bra hos er och att jag håller tummarna för rutavdraget! Jag har väldigt nöjda familjer och är själv väldigt nöjd, så jag kommer fortsätta till hösten!” Varma Hälsningar, Anna barnvakt hos Nannynu!

Hej, det var kul att jobba hos Nannynu! Jag kände mig alltid välkommen med mina frågor. Ni gör ett jobb i världsklass! Hälsningar Marie

” Hej igen, Har nu fått respons från familjen och vi ska ses framöver & säga hejdå live. Stort tack till dig Robert för att du varit en grym kontaktperson! Fick redan på min arbetsintervju en positiv feeling av NannyNu. Ni på kontoret driver ett väldigt familjärt och trevligt företag – bara en sån sak som att ta av sig skorna och gå i strumpor på parkettgolvet gjorde att man direkt blev bekväm trots att man var supernervös. Fortsätt med det! Återigen tack och trevlig sommar! ” Ellen

“Tack så mycket för allt, ett jättetrevligt företag att jobba för och ni som arbetar har varit så trevliga mot mig! Lycka till i framtiden med att nå era visioner!” Malin, fd barnvakt hos Nannynu!

Jag har aldrig varit med om att ett företag arbetar så effektivt. Allt går så smidigt, jag har fått vara delaktig hela vägen och ni får mig att känna att jag är/blir världens bästa barnvakt” Barnvakt Josefine

“Nannynu! är en utmärkt första arbetsgivare! Man känner sig trygg i arbetet och väl omhändertagen.” Mia, Barnvakt hos Nannynu!”

“Jag är väldigt nöjd och glad över min tid som Nanny på Nannynu! och har lärt mig oerhört mycket nytt som jag alltid kommer bära med mig. Stort tack ni gör alla ett toppen jobb!” Mvh, Dina

“Nannynu! tar verkligen hand om sina barnvakter och sköter allt professionellt. De har gett oss kostnadsfria utbildningar och värdefulla tips.” Harald, barnvakt hos Nannynu!

“Det känns seriöst och verkligen som ett \”riktigt jobb\”, till skillnad från om man skulle vara barnvakt hos en familj utan Nannynu!. Det finns personer jag kan ringa till om jag har frågor.” Agnes, barnvakt hos Nannynu!

“Människor på Nannynu! är ansvariga och ärliga. Man blir väl omhändertagen, man får gå utbildningar och man har en handledare som man kan ringa till. Det får mig att känna mig trygg.” Huajing, barnvakt hos Nannynu!

“De som jobbar på företaget är väldigt omhändertagande och jag kände mig välkommen på en gång. Sen känns det här nästan inte som ett jobb, man leker ju med barn bara! Därför är det extra kul att jobba här.” Emilia, barnvakt hos Nannynu!

“Det är ett otroligt bra extrajobb som går att anpassa så de passar alla. Vi får bra utbildning och blir väl omhändertagna. Alla familjer är underbara, framför allt mina familjer:)” Caroline, barnvakt hos Nannynu!
“Jag tycker hemskt mycket om mina två familjer och det känns väldigt tryggt med HLR kursen som vi går. Det flesta har gått HLR på vuxna men för få när det gäller barn.”
Malin, barnvakt hos Nannynu!

“Vi får viktiga utbildningar och jag har mycket bra kontakt med dem som jobbar där och jag känner att jag får mina behov tillfredsställda och de gör allt de kan för att jag ska trivas.” Emma, barnvakt hos Nannynu!
“Nannynu! känns professionellt och seriöst. Man blir omhändertagen och både familjen och barnvakten känner sig trygga. Jag gillar min familj och har jag frågor vänder jag mig till min handledare.” Amanda, barnvakt hos Nannynu!

“Det känns bra att jobba för någon som vill både familjers och barnvakternas bästa!”
Paulina, barnvakt hos Nannynu!

“Det är en härlig och lätt personal att prata med. Känns som att man kan ringa om precis vad som helst och har alltid får bra svar. Jag fick gå lärorika kurser, det är ett bra system!”
Sofie, barnvakt hos Nannynu!

“Det är skönt att ha ett företag och en kontaktperson som man alltid kan ringa om det är något man undrar. Det är också bra att man får gå utbildningar. Jag känner mig helt enkelt trygg!”
Isabel, barnvakt hos Nannynu!

“Det är toppen att man får utbildningar. Och att man alltid kan ringa om funderingar. Trivs även jättebra med min familj så jag är glad att jag valde just Nannynu!.” Caroline, barnvakt hos Nannynu!
“Att jobba på Nannynu! är som att jobba i ett team. Jag har en engagerad handledare som ringer, och som jag kan ringa när jag behöver råd eller hjälp. Det känns tryggt och vi har en bra kontakt.”
Sarah, barnvakt hos Nannynu!

“Jag vill bara säga att jag är så glad över att ni gav mig chansen att jobba tillsammans med er på Nannynu, samt att ni gav mig en chans att visa vad jag går för. Jag blev så glad över att familjen tycker att det fungerar bra med mig som barnens barnvakt. Jag har lärt mig så otroligt mycket med dessa barn och varje gång jag åker från familjen är det med ett leende på läpparna. Jag vill samtidigt passa på att tacka dig! för alla gånger du har hjälpt mig och tagit din tid på att berätta och informera mig över saker och ting. Så jag vill bara säga tack för att du och företaget har gett mig en sån otroligt bra start och jag lovar att jag ska göra mitt bästa och att ständigt sträva efter att bli en barnvakt i världsklass.  Ha det så bra Nathalie”

“Jag känner mig trygg och får familjer som passar mig perfekt. Jag vet att jag alltid kan ringa till kontoret om jag har några frågor eller är osäker på någonting.” Katja, barnvakt hos Nannynu!

“Alla är så otroligt snälla. Nannynu! utbildar oss så att vi ska bli ännu bättre och tryggare barnvakter. Och min barnvaktsfamilj är bara helt underbar som jag kommer väldigt bra överens med.”
Mikaela, barnvakt hos Nannynu!

“Nannynu känns som ett seriöst företag och jag kan rekommendera er varmt till alla jag känner! Ett stort plus är hjärt- och lungräddningen man får gå!” Linnea, barnvakt hos Nannynu!

“Det är kul att jobba för Nannynu, eftersom man får träffa andra barnvakter och lära sig saker av dem, gå utbildningar, tryggt med bra handledare och jag tycker om min familj.” Angelika, Barnvakt hos Nannynu!

“Det känns roligt att jobba på ett företag som det går bra för, och där idén är att underlätta för andra. Utbildningarna som erbjuds var kanon, det känns roligt att bli satsad på!” Sara, Barnvakt Nannynu!

“Man kommer verkligen nära familjen man jobbar med och personalen på Nannynu är underbara.” Johanna, Barnvakt hos Nannynu!

“Det är väldigt bra att man får gå olika utbildningar, då känner man sig mer säker när man jobbar.”
Carolina, Barnvakt Nannynu!

“Det är bra med utbildningar så man ser till att det är vettiga människor som arbetar med barn men framförallt att man blir utvärderad och får hjälp om det dyker upp problem.”
Anna, Barnvakt hos Nannynu!

“Nannynus handledare är verkligen inspirerande och väldigt kunniga. Utbildningar och kontakt har lärt mig att lösa och hantera problem på ett helt nytt, effektivt sätt.” Helena, barnvakt hos Nannynu!

“Det är som mer än ett jobb då jag hela tiden lär mig nya saker och har kul på samma gång!”
Sara, Barnvakt hos Nannynu!

“Jag åker nu till London som aupair och slutar hos min familj, jag vill bara tacka och säga att jag har trivts väldigt bra med familjen och kommunikationen med både dem och med dig har alltid fungerat utmärkt.” Susanna, barnvakt på nannynu!

“Jag tycker det är helt underbart att jobba på Nannynu! Man lär sig jättemycket och min familj är underbar.” Hanna, barnvakt hos Nannynu!

“Det bästa med Nannynu! är att de som jobbar där är så trevliga mot oss, och att om det är något problem eller osäkerhet med någonting får man snabbt hjälp, och råd.”
Caroline, Barnvakt hos Nannynu!

“Det är kul att jobba för NannyNu, eftersom man får träffa andra barnvakter och lära sig saker av dem.” Angelika, Barnvakt hos Nannynu!


“Det är bara bra med mig. Med familjen går hur bra som helst! Har verkligen kommit att lära känna barnen ordentligt och det är alltid kul att åka dit. Barnen skriker \”Sara!\” när jag kommer (den yngsta säger dock \”Dara\”, lite svårt med S när man är så liten…) och jag blir så glad av att träffa dem. Allt väl alltså:-) /Sara barnvakt på Nannynu!”

“Det har verkligen rullat på bra med familjen och nu har vi kommit in lite i rutinerna och barnen känner mig bättre! Jag måste bara säga att ni också har varit väldigt bra som företag, det känns jätteskönt att ha er som stöd när man är barnvakt istället för att jobba ensam som \”vanlig barnvakt\”, en stor trygghet! Tack för det:)” Mvh, Lovisa

“Jag vill tacka för att jag har hamnat i två så underbara familjer med härliga barn! Tack!”

Mia, barnvakt från Nannynu!

“Tack så mycket för allt, ett jättetrevligt företag att jobba för och ni som arbetar har varit så trevliga mot mig! Lycka till i framtiden med att nå dina och era visioner! Vi kanske får tillfälle att höras igen!”

Med vänlig hälsning, Malin

“Jag måste bara passa på att säga att jag trivs jätte bra hos er och att jag håller tummarna för rutavdraget! Jag har väldigt nöjda familjer och är själv väldigt nöjd, så jag kommer fortsätta till hösten!” Varma Hälsningar, Anna barnvakt hos Nannynu!

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier