Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt: Anna

Publicerat | oktober 12, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt: Anna


 

 

 

 

Anna är 20 år och studerar på KTH .

Anna är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Anna varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag studerar till Civilingenjör i medicinsk teknik på KTH och vid sidan av det arbetar jag som barnvakt hos Nannynu!.  Jag tycker det är kul att passa barn eftersom det aldrig blir långtråkigt och ensidigt, man vet aldrig vad dom kan få för sig att hitta på. En dag kanske dom får för sig att leka pizza genom att man blir inrullad in en madrass, en annan dag kanske de vill rita och pyssla.

Det som gör det så roligt att jobba på Nannynu! är att alla är trevliga och tillmötesgående, kommunikationen fungerar väldigt smidigt, Nannynu! följer upp och kollar ifall någon har något att anmärka på, så att alla är nöjda.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att våga fråga om man undrar över något, både till familjen eller till Nannynu!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier