Nöjd kund delar med sig av sina tankar | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Referens från en mamma

Publicerat | oktober 9, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Referens från en mamma

Detta mail fick vår kundansvariga Lina Westerlund av en mamma som har hjälp av en av våra barnvakter Sara, hon skriver såhär:

Hej Lina! För att fatta oss kort så hade vi inte klarat oss utan Sara! Hon är lätt att ha att göra med, barnen tycker så mycket om henne, hon är alltid glad och gör det bästa av situationen.

Vi litar till 100 % på henne och hennes hjälp ovärderlig. Hon är noga med att plocka undan efter maten (som hon lagar varje gång hon hämtar , allt är avtorkat och rent i köket) men framför allt hon är så duktig med barnen, jag märker att de verkligen har roligt och att Sara hittar på massa roliga saker på eget initiativ vilket vi verkligen uppskattar.

Hon får fem guldstjärnor av fem möjliga av oss!

Dessa mail gör oss mycket stolta över våra barnvakter!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier