: Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Sara

Publicerat | september 27, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Sara


Sara är 19 år och studerar sitt sista år på gymnasiet

Sara är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Sara varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag har valt jobbet som barnvakt för att man själv får leka och ibland känns det som om jag lever om min barndom igen. Dessutom tycker jag att det är väldigt intressant och roligt med pedagogik och ledarskap och jag försöker att vara så pedagogisk som möjligt när jag jobbar som barnvakt och också visa egenskaper som att vara ansvarstagande och pålitlig. Det bästa med att jobba med barn är att de ständigt utstrålar otroligt mycket energi och jag känner mig otroligt uppskattat när båda två säger ”min Sara”, då känner jag verkligen hur givande barnvaktsjobbet är.

På Nannynu! finns det alltid en positiv stämning och en trygghet vilket jag tycker är jättebra, det gör att jag verkligen trivs att arbeta för Nannynu!, att få ha tillgång till en handledare som man alltid kan komma till om man undrar något är otroligt värdefullt. Nannynu! är verkligen ett seriöst företag och det bästa är att det aldrig funnits en press på att snabbt hitta en familj att känna sig bekväm med utan det får ta sin tid tills man själv känner sig säker och nöjd.

Mitt bästa tips är att alltid vara påhittig och komma till barnen/familjen med ett leende på läpparna. Sen är det väldigt bra att ge komplimanger och beröm, vilket ökar barnets självkänsla men man måste kunna sätta gränser och våga säga ifrån.

 

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier