Tips för hur du gör en lyckad intervju hos Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Så gör du en lyckad intervju

Publicerat | september 27, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Så gör du en lyckad intervju

Tips för hur du gör en lyckad intervju hos Nannynu!

Det är viktigt att du på intervjun visar din bästa sida och verkligen lyfter fram dig som person och just dina erfarenheter. Här kommer några tips från vår rekryteringsansvarige hur du gör en lyckad intervju.

Förberedelserna startar dagarna innan intervjun. Läs noga igenom det e-mail du fått av oss och skicka in det som efterfrågas. Tänk gärna ut varför vi skulle anställa dig, vad dina styrkor och utmaningar är och varför är du en bra barnvakt.

På intervjudagen: Din intervju är ett perfekt tillfälle att skapa det goda intryck som du vill ge av dig själv! Var väl förberedd. Familj och vänner är bra på att stötta och peppa dig inför din intervju.

Under intervjun: Svara utförligt på frågorna som du får, det är din enda chans du har att berätta om dina erfarenheter och egenskaper. Det är också vår enda chans att bedöma just dig. Ställ frågor under intervjun som visar att du är påläst om företaget. Sök ögonkontakt.

Tänk framförallt på att vara glad och ha en positiv inställning!

Om du har frågor eller funderingar innan din intervju, kontakta gärna vår rekryteringsansvarige Fredrik Pettersson eller tel 0707-505284.

 

 

 

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier