Nannynu! intervjuas av Företagssamma människor på Facebook | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! intervjuas av Företagssamma människor

Publicerat | september 18, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! intervjuas av Företagssamma människor

Nannynu! blev kontaktade av Företagssamma människor – Bra för Sverige, de är fortsättningen på kampanjen Fri företagsamhet som är ett initiativ från Svenskt Näringsliv. Företagsamma människor vill uppmärksamma personer som bidrar till utveckling och förändring för att inspirera andra.  Grundaren av Nannynu!, Jeanette Holm, ses som en av dessa inspiratörer.

Jenatte Holm, Nannynu!s grundare, berättar om hur anställda blir engagerade i ens idé och vad Sverige behöver för att få fler företagssamma människor.

Namn: Jeanette Holm
Bor: Stockholm
Gör:
 Grundare av barnvaktsföretaget Nannynu!

Vem är din förebild och varför?
– Alla entreprenörer som jag träffar. De är grymma och jag tror inte att personer som inte har startat företag förstår vilka hjältar de är och hur mycket blod, svett och tårar som ligger bakom varje företag.


Jeanette Gorosch grundare av nannynu

Läs fortsättningen på artikeln här.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier