Driftig.nu skriver om nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nätverket Driftig.nu skriver artikel om nannynu!

Publicerat | augusti 28, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Nätverket Driftig.nu skriver artikel om nannynu!

Driftig.nu är Sveriges största mötesplats för kvinnliga entreprenörer och driftiga tjejer och Elise Ekelöf webbredaktör på Driftig.nu har skrivit en artikel om Jeanettes historia om nannynu!

Jeanette Holm sa upp sig från sitt jobb för att starta företag. Ett halvår senare fick hon lägga ner. Med flera erbjudanden om anställning var hon när att ge upp. Men drömmen om att driva eget var starkare och en månad senare var hon igång med företaget Nannynu! Idag har hon ca 650 anställda. Läs om hur hon kom på idén, vilka motgångar hon har haft och hur hon driver sitt företag…

Läs fortsättningen på artikeln här

 

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier