Grundaren av nannynu!, Jeanette Gorosch, fick ett mail från av en av våra kunder | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Ett mail från en kund

Publicerat | augusti 28, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Ett mail från en kund

Grundaren av nannynu!, Jeanette Gorosch, fick ett mail från av en av våra kunder. Det värmer i hjärtat och vi tackar för de fina orden!!

Hej!

Jag är nöjd med Nanny för jag tycker att ni har en professionell attityd till både de som jobbar och till oss som behöver hjälp. Ni gör också uppföljningar när det har gått en tid. Intervjuer med både barnvakt och förälder och också chans till att känna efter vid inledande besök. Trivs vi med varandra och är båda parter lyhörda för i första hand barnets behov? Agnes (vår barnvakt) har en vänlig och öppen attityd och min dotter tycker det är roligt när hon kommer och hämtar henne på dagis. Vi har haft bra kontakt med varandra hela tiden och jag får alltid vänliga och korrekta svar vid mobilkontakt. (Vi skickar sms för det mesta) Agnes har förstått att hon utför en tjänst och har själv en professionell bild av sitt jobb vilket innebär att både ha respekt för sig själv och andra. Hon har ju fått jobb efter nyår på en förskola inne i stan och det är väldigt roligt för henne, dock inte för oss, men det är såna smällar man får ta. Jag önskar henne lycka till!

Jag valde Nannynu! för att ett par bekanta till mig hade goda erfarenheter av er. Har också försökt att tipsa andra föräldrar, mycket behövande, om Nannynu! Alla har inte mor- och farföräldrar i sin närhet och skulle mycket väl behöva avlastning ett par timmar då och då. Det här med ”egen-tid” är inte alls överreklamerat utan något nödvändigt. Om man inte får en stund för sig själv, orkar man inte. Logiskt, eller hur?

Mvh,

Rigmor

Behöver du också hjälp med barnpassning? Klicka här för mer information

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier