Erik Zetterström kundansvarig på nannynu! presenterar sig | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Erik Zetterström, Ekonomiansvarig

Publicerat | augusti 21, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Erik Zetterström, Ekonomiansvarig

Erik Zetterström ny

 
Hej!

Jag heter Erik Zetterström, är utbildad personalvetare & ekonom och jobbar här på Nannynu! sedan hösten 2012. Jag började som kundansvarig men från 1 november 2014 har jag bytt tjänst till vikarierande ekonomiansvarig under tiden Therese Kungberg är föräldraledig.

Jag är uppvuxen i Orsa i Dalarna, och efter en längre mellanlandning i Östergötland bor jag sedan hösten 2011 i Stockholm och trivs jättebra! På fritiden gillar jag att umgås med mina vänner, spela fotboll och resa. Jag gillar att spela badminton och squash och tycker det är superkul att vi är ett gäng på kontoret som börjat spela squash ihop en gång i veckan. Man sporrar varandra och får in ett roligt tävlingsmoment, samtidigt som det är väldigt bra träning.

Min ambition som ekonomiansvarig är att ge varje familj och barnvakt bästa tänkbara service för att deras vardag ska flyta så bra som möjligt. Mitt mål är att kunna ge det lilla extra och att samtidigt ha roligt på jobbet! Därför känns det perfekt att jobba på Nannynu! då alla här har samma målsättning. Dessutom är det är högt i tak, kreativ stämning och bra kollegor som hjälper varandra. Hör gärna av dig.

Vi hörs,
Erik Zetterström

 

Vill du läsa mer om oss på nannynu! Klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier