Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Frida

Publicerat | augusti 15, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Frida


Frida är 28 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! som artist och danslärare.

Frida är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Frida varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker det är kul att arbeta som barnvakt för att barn är fantastiska på alla sätt och vis! En dag är aldrig en annan lik och det kan hända vad som helst. Det är roligt att få använda sitt barnasinne på jobbet! Alla på Nannynu! är super gulliga och finns alltid till för oss barnvakter om vi behöver hjälp med någonting. Man får uppskattning för bra insatser och blir ofta uppdaterad om nya jobb och andra aktuella nyheter. Världens bästa jobb helt enkelt!

Mitt bästa tips är att ha roligt på jobbet och va alltid en bra förebild som tar ansvar och är pålitlig!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier