Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Caroline

Publicerat | juni 20, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Caroline


Caroline är 23 år och studerar på komvux utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Caroline är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Caroline varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag älskar att umgås med barn. Deras glada, ohämmade, nyfikna och ärliga sätt att vara gör att man aldrig kan låta bli att le och smittas av deras glädje. Man får otroligt mycket tillbaka, och jobbet känns aldrig som ett jobb, utan som en lyx. Jag trivs jättebra med att jobba för NannyNu. Man känner sig verkligen stöttad, de finns alltid där när man behöver och kollar av att allt går bra då och då. Man vet att oavsett vad det är, så kan man vända sig till kontoret. Att de dessutom är trevliga, glada och hjälpsamma blir grädden på moset.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att hitta en familj de verkligen trivs med, som har samma attityd och inställning som de själva har, och barn som de verkligen klickar med. Sedan är det bara att ha kul och njuta av varje stund.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier